7 april 2017 Vacature Opgeleide Ervaringsdeskundige vormingswerker TAO Antwerpen-Vlaams-Brabant

Opgeleide ervaringsdeskundige vormingswerker (m/v) voor TAO-armoede Vlaams-Brabant en Antwerpen deeltijds (50%) met contract van onbepaalde duur

TAO-armoede is een deelwerking van De Link, waarbij we opgeleide ervaringsdeskundigen en vormingswerkers inzetten om de onderliggende dynamiek van armoede en sociale uitsluiting in verschillende geledingen van de samenleving zichtbaar te maken. Zo wil TAO de basis leggen voor een betere beeldvorming en dialoog, zodat organisaties en beleid hun aanpak van armoede kunnen verbeteren. Het aanbod van TAO-armoede is betalend.

Functieomschrijving vacature: 

Samen met je andere teamleden sta je als opgeleide ervaringsdeskundige vormingswerker mee in voor het uitvoeren van de vormings-, advies en coachingsopdrachten. Je kan door een externe organisatie ook ingehuurd worden voor projecten.
Je brengt je ervaringsdeskundigheid en kennis over armoede binnen in organisaties die een rol vervullen in de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.
Je staat samen met de andere leden van het team in voor de goede werking en de verdere uitbouw van TAO. Je werkt ook mee aan de bekendmaking van het aanbod van TAO-armoede en aan een goede relatie-opbouw met de klanten.

Interesse?

Bekijk hier de volledige vacature. 

Terug naar nieuwsoverzicht